top of page
DSC_3613.jpg

Ce spun pacientele...

A.P., pacientă sarcină și naștere:

”Recomand cu drag! Un om cu suflet mare și un profesionist desăvârșit. Îmi amintesc cu drag de operația de cezariană și de cât de în siguranță m-am simțit. Aș repeta oricând experiența și nu îmi imaginez să fie cu alt medic”.

M.C., pacientă ginecologie:

”Am mers la acest cabinet foarte stresată, dar doamna doctor este un medic excepțional. Are foarte mare răbdare cu pacientul și vorbește foarte frumos, explicând orice neînțelegere. Un adevărat medic specialist! La fel și personalul din clinică. Multa sănătate!”

C.G., pacientă sarcină și naștere:

”O recomand tuturor, pentru că acum doi ani, într-o noapte de gardă în spital, ne-a salvat viața, a copilului meu și a mea; nici nu am avut ocazia să îi mulțumesc atunci, pentru că ulterior am fost internată la terapie intensivă, fiind în stare critică și având și gripă H1N1”. 

 

C.A.A., pacientă ginecologie:

”Bună tuturor! O recomand pe d-na doctor deoarece înainte de a fi medic este OM. Un om minunat, plin de căldură și umanitate, plin de empatie, de bunătate, de fapte bune. Nu veți regreta dacă o veți cunoaște! În orice moment este alături de pacient, oferindu-i încredere și colaborare!”

M.H., pacientă sarcină și naștere:

”Tot ce vreau sa spun este că o recomand din suflet, ca om, caracter și ca un doctor special. M-a supravegheat pe timpul sarcinii și m-am simțit protejată. Și încă ceva care contează foarte mult: nu m-a abandonat la sfârșit, atunci când a fost mai greu, cum se întâmplă în unele cazuri. Mergeți cu încredere!” 

 

M.R., pacientă sarcină și naștere, ginecologie:

”Sunteți îngerul meu salvator!!! Am văzut, în acea noapte târziu, când am ajuns cu salvarea la spital, doar niște bucle roșii - părul dumneavoastră - și v-am auzit vocea, apoi m-am trezit și am aflat că m-ați operat  de urgență și că m-ați salvat pe mine și pe fetița mea. Voi rămâne pacienta dumneavoastră mereu. Vă mulțumesc, om și doctor special!”  

R.M.L., pacientă sarcină și naștere: 

”Un om minunat din toate punctele de vedere! Un medic implicat, care îti oferă încredere. Am avut o sarcină mai dificilă, cu multe momente de cumpănă, iar datorită doamnei doctor am născut un băiețel sănătos! Ea m-a susținut, m-a încurajat, mi-a îndrumat pasii de urmat și totodată m-a ajutat să îmi reduc stresul. Chiar dacă era mereu foarte aglomerată, nu neglija pe nimeni și nu făcea diferențe între paciente. Este un om cu totul special și un medic exceptional, foarte sufletistă, rabdatoare, calmă, înțelegătoare, îmi este foarte dragă, o recomand din toată inima, un medic cum rar avem ocazia să întâlnim!”

 

G.M., pacientă sarcină și naștere, ginecologie:

“Au trecut 10 ani de când am născut un băiețel la maternitatea Elena Doamna. Atunci doamna doctor Allia a fost salvatorul meu și al copilului. Acum sunt din nou însărcinată și doresc să fie tot sub protecția ei și acest copil”

 

S.N., pacientă sarcină și naștere:

“Doamna doctor....o dulce! La 7 săptămâni de sarcină, când am ajuns la spital cu dizgravidie și abia mă țineam pe picioare, vărsam continuu și îmi era frică să nu pierd sarcina, doamna doctor m-a privit așa cu niște ochi blânzi (țin minte ca era de gardă și era foarte obosită, se vedea pe chipul ei) și mi-a zis: stai calmă, totul o sa fie bine...și așa a fost ...”

 

E.P., pacientă ginecologie:

”Un medic și un om deosebit, a cărei vorbă caldă alină mai mult decât o pot face toate schemele de tratament la un loc. Recomand cu mare drag!”

S.R., pacientă obstetrică și ginecologie:

”Doamna doctor Allia și echipa sa sunt minunați. Seriozitatea, implicarea și blândețea o găsesti în fiecare persoană de la clinica dumneaei. Felicitări pentru tot ceea ce faceți, vă recomand din tot sufletul!”

A.R., pacientă obstetrică și ginecologie:

”Mulțumesc frumos Allia Dmour, pentru tot ajutorul și sprijinul acordat, îți rămân mereu recunoscătoare. Te recomand cu drag!”

 

F.D., pacientă ginecologie:

”Recomand cu drag!!! Un doctor de nota 10”

 

I.I., pacientă obstetrică și ginecologie:

”Un medic de nota 10... Vă recomand !!! Se vede că ceea ce practicați vă place și vă definește... dor de dvs.”

 

C.U., pacientă ginecologie:

”Cea mai bună, înțelegătoare și mereu pentru pacienții săi. O recomand cu drag! ”

 

N.C.M., pacientă obstetrică și ginecologie:

”Vă recomand cu drag, dr. Allia Dmour! Profesionalism, empatie și seriozitate”

 

H.M.S., pacientă obstetrică și ginecologie:

”O recomand cu drag pe dr. Allia Dmour, am devenit pacienta ei acum 4 ani, când a preluat cazul meu la Spitalul Universitar Elena Doamna. Este un medic cu adevărat special și un om deosebit”

 

A.S., pacientă obstetrică și ginecologie:

“Am fost pacienta dumneavoastră, doamna doctor. Să fiți sănătoasă și să aveți succes în profesie. Aveți mâini de aur, aș dori ca orice mamă să aibă încredere în dumneavoastră”

 

M.M., pacientă ginecologie:

”Felicitări! Sunteți minunată!”

 

P.M.S., pacientă sarcină și naștere:

”O doamnă doctor minunată și plină de căldură și înțelegere”

 

L.S., pacientă ginecologie:

”O doamna de tot respectul profesional și spiritual. Va admir stimată doamnă doctor! ”

 

D.C., pacientă obstetrică și ginecologie:

”Recomand cu drag, un medic excelent și un om cu suflet de aur, mult succes în tot ce faceți, meritați din plin!!!”

 

A.D.,  pacientă obstetrică:

”Sănătate și putere de muncă, sunteți un doctor cum rar întâlnești! Vă îmbrățișez cu drag”

Pentru mai multe recomandări, urmăriți pagina noastră de Facebook.

bottom of page